Κυριακή 20 Μαΐου 2007

Καλώς ορίσατε...Σύντομα κοντά σας

Το διαδίκτυο είναι πλέον ο φυσικός μας χώρος. Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν νομίζω ότι ακόμα έχει κερδίσει την έντυπη και τηλεοπτική ενημέρωση στην χώρα μας, αλλά είναι χωρίς καμιά αμφισβήτηση το πιο δυναμικό και άμεσο μέσο επαφής με ένα ευρύτερο ακροατήριο. Μπορούσαμε να φανταστούμε πριν χρόνια, ότι σ’ ένα blog ή σε μια ιστοσελίδα που διαβάζεται από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, θα μπορούσαμε να εκφράσουμε τις θέσεις, τις απόψεις, τις προδιαθέσεις μας;
Η «
Piazza del Popolo», στα ελληνικά Πλατεία του Λαού, λειτουργεί ως εξαιρετικό αρχείο και είναι ανοικτή στην απευθείας προσωπική επικοινωνία, χωρίς τυπικούς κανόνες. Είναι δημόσια και προσωπική ταυτόχρονα. Σχολιάζει και σχολιάζεται. Δέχεται την κριτική, ακόμη και όταν αυτή είναι πολύ σκληρή και ισοπεδωτική. Το όφελος για μας είναι πολύ μεγάλο, γιατί πιστεύουμε ότι αποκτάμε έτσι μια καλύτερη αίσθηση των τάσεων της κοινωνίας.
Έτσι πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε διαδικτυακό ραδιόφωνο και τηλεόραση στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών, κολοσσών των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πολιτικών σχηματισμών εξουσίας. Ρισκάρουμε αλλά και πρωτοτυπούμε ταυτόχρονα για τα μικρά και κλειστά δεδομένα της Κομοτηνής και ζητάμε την κατανόηση σας για την καινοτόμο αυτή ιδέα. Οι ιδέες μας για το τώρα πολλές…για το μέλλον ακόμα περισσότερες. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρουμε να τις υλοποιήσουμε, πάντα με την βοήθεια σας. Καλή σας ακρόαση και τηλεθέαση!

Piazza Web Media TEAM

Δεν υπάρχουν σχόλια: